Türkiye geneli elektronik kart tamiri hizmeti

Samsung Çamaşır Makinesi 3E Hatası
Samsung Çamaşır Makinesi 3E Hatası

Samsung Çamaşır Makinesi 3E Hatası ; Samsung marka beyaz eşyalarda en yaygın olarak oluşan 3e elektronik kart arızasını İstanbul Anadolu yakası Kartal'da bulunan atölyemizde tamirini yapmaktayız.

Samsung çamaşır makinesi 3E hatası ile karşılaştığınızda çamaşır makineniz hiçbir işlem yapmayacak ve programa geçme esnasında 3E şeklinde sizlere bir hata kodu gösterecektir.

  1. Samsung eco bubble 3E hatası
  2. Samsung çamaşır makinesi motor takometre
  3. Samsung çamaşır makinesi hata kodları
  4. Samsung çamaşır makinesi çalışmıyor

Samsung çamaşır makinelerinde oluşan 3E hatası çeşitli servisler ve yetkili servisler tarafından birçok hata olasılığı muhtemel şekilde sizlere bilgi verilecektir.(motor arıza vs)


Samsung 3E hata kodu, 3E arızası elektronik kartı arızasıdır, Samsung cihazlarda bulunan elektronik kartlarında oluşan bu arıza sizlere 3E şeklinde bir hata kodu vermektedir.

Günümüz teknolojisinde Samsung silikonlu elektronik kartlar tamir edilebilmektedir, firmamız Samsung çamaşır makinesi kartları tamir etmektedir.

Samsung çamaşır makinesi 3E hatası çözümü

Samsung çamaşır makinesi 3E hatası nasıl giderilir?

  • Çamaşır makinesi kablo grubunu kontrol ediniz
  • Çamaşır makinesi motora giden kabloları mutlaka tek tek kontrol ederiz
  • Kablo grubunda oluşabilecek hataları gözlemleyiniz
  • Herhangi bir soketinin temassızlık veya yerinden çıkmış olabileceğini kontrol ediniz

Kontrolleri yaptıktan sonra herhangi bir değişiklik olmadığını gözlemlediğiniz Samsung çamaşır makinesi 3E hata kodu vermeye devam edecektir, firmamız elektronik kart ve beyin tamiri hizmeti vermektedir. 3E hatası ile karşılaşmanız durumunda firmamız sizlere en uygun ve ekonomik fiyatlara elektronik kartlarınızı tamir etmektedir.